Afspraak maken

Videoconsult

Bij een videoconsult kunt u met een online verbinding, via uw mobiele telefoon of via een webcam de fysiotherapeut zien en de fysiotherapeut kan u zien. Wij kunnen uw klacht beoordelen, adviezen geven en oefeningen aangeven.

De verbinding die wij hiervoor gebruiken is speciaal voor de zorg ontwikkeld, veilig en AVG-proof.

Zowel een telefonisch consult als een videoconsult worden vergoed door de zorgverzekeraar als u aanvullend bent verzekerd.

Afspraak maken

entree balie afspraak maken fysiotherapie delft oost

Als wij niet in staat zijn de telefoon op te nemen krijgt u een antwoordapparaat waarop u uw naam en telefoonnummer kunt inspreken en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. U heeft voor de meeste aandoeningen geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts of specialist. Als u besluit zonder verwijzing een afspraak te maken dan voeren wij eerst een screening uit. Dat is een kort gesprek om te kijken of u gelijk door ons behandeld kan worden of dat wij u adviseren eerst naar de huisarts te gaan. Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten.

Lucy von Bannisseht maakt graag een afspraak voor een behandeling voor u.

Neem contact met mij op:

  Uw naam

  Uw email

  en/of uw telefoonnummer

  Eventuele vraag of opmerking

  De gegevens die u invult als u een vraag heeft via het contactformulier worden slechts gebruikt om te antwoorden op de vraag. Deze gegevens worden niet bewaard. Zie ook ons privacyreglement.

  Wat neemt u mee naar de praktijk?

  • Indien aanwezig, de verwijzing van huisarts of medisch specialist; ook zonder verwijzing bent u bij ons welkom.
  • Een groot badlaken en een handdoek
  • Uw zorgverzekeringspas
  • Uw ID bewijs