Arjan Schuring

Ondertussen werk ik al zo’n 8 jaar als fysiotherapeut. De eerste jaren van mijn carrière heb ik dit mooie vak mogen uitvoeren in Drenthe, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Na een wereldreis samen met mijn vrouw, waarbij we geweldige dingen hebben gezien en gedaan zijn we in december 2023 neergestreken in de omgeving van Delft.

Sinds maart 2024 ben ik onderdeel van het team van Fysiotherapie Delft Oost. Ik houd me bezig met allerlei klachten, letterlijk van top tot teen. Het mooie van het vak vind ik de uitdaging om iedere klacht beter te maken/vooruitgang te boeken. Dit is een uitdaging omdat ieder mens en ieder zijn/haar leven anders is, waarbij we dus elke keer samen moeten inspelen op iemands persoonlijke omstandigheden.

De behandelingen die ik geef zijn ook breed, variërend van mobilisaties van de wervelkolom, maar ook gewrichten in benen en armen en oefentherapie. Mijn behandeling kan vooral ook bij langdurig bestaande klachten een uitkomst/verbetering bieden, omdat ik het lichaam als geheel bekijk en behandel.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen en squashen. Daarnaast blijft het reizen/nieuwe dingen ontdekken iets wat ik erg leuk vind.

BIG-nummer: 59921303704
AGB-code: 04851508