Fysiotherapie Delfgauw

Informatie voor inwoners van Delfgauw

Fysiotherapie Delfgauw Fysio Delft OostOok voor inwoners van Delfgauw zijn wij een makkelijk te bereiken praktijk. Onze praktijk voor fysiotherapie is gelegen aan de rotonde op weg van Delfgauw naar Delft, vlak nadat u onder het viaduct van de snelweg A13 bent gekomen ziet u de praktijk liggen aan uw linkerhand op de hoek van de Nassaulaan en Delfgauwseweg.

Bereikbaarheid

Vele inwoners uit Delfgauw weten ons al te vinden.  Voor de inwoners uit Emerald, de nieuwbouwwijk van Delfgauw,  is het natuurlijk helemaal dichtbij. Buslijn 121 rijdt vanaf Delfgauw naar Delft en stopt vlakbij op het Nassauplein, vanaf daar is het enkele meters lopen naar onze fysiotherapie praktijk.

Parkeerplekjes kunt u vinden op het Nassauplein en op de Kloosterkade. Op de Kloosterkade komt u via de Keurenaerstraat.

De entree is te bereiken via het hek dat u ziet ter hoogte van Nassaulaan 177. Aldaar kan u, indien u met de fiets bent gekomen, gemakkelijk uw fiets in het fietsenrek stallen.

Indien u met scootmobiel komt kunt u deze ook stallen op het plaatsje binnen het hek. De praktijk is ook goed toegankelijk met een rollator.

Wij zien u graag in onze praktijk!

Openingstijden, informatie over hoe u een afspraak kunt maken, en andere informatie over onze fysiotherapie praktijk vind u ook elders op deze website.

 

Fysiotherapie Delft Oost

  • Sinds 1985 Fysiotherapie in Delft
  • Snel en vakkundig een behandeling
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Wij nemen contact met u op