Reviews

Uw mening is belangrijk voor ons!

Bezoek onderstaande adressen voor ervaringen van anderen of om zelf een review achter te laten.

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring

Google maps

Wat anderen over ons zeggen

“Behandeling, deskundigheid en resultaat overstijgen de verwachtingen. Daarnaast veel interesse en aardige gesprekken tijdens, voor en na behandeling.”
24 sept 2019 – bron: Qualiview

“Menselijke mensen, staan altijd voor je klaar. Ze zorgen, ook al is het druk dat er altijd een plekje voor je word gevonden.”
10 sept 2019 – bron: Qualiview

“Altijd sociaal een luisterend oor en begrip en uitstekende resultaten van de behandeling.”
10 sept 2019 – bron: Qualiview

“Fijn om je verhaal te doen, het meeleven, het meedenken en dan ook nog eens je van je klachten afhelpen!”
8 mei 2019 – bron: Qualiview

“Er wordt met zorg en deskundigheid behandeld, de patient staat centraal. Wordt goed gemotiveerd en gecoached om oefeningen te doen.”
5 mei 2019 – bron: Qualiview

“Ik vond ze heel hartelijk in de omgang, deskundig en meedenkend. Ik heb de behandeling als prettig ervaren en het heeft me van mijn klachten afgeholpen, zeker een aanrader!”
13 feb 2018 – bron

“Ik kom hier altijd als ik fysio nodig heb, omdat zij goede behandelingen geven. Er wordt meegedacht, geluisterd en altijd op tijd je hoeft nooit te wachten. Laatste keer voor rugpijn geweest kon slecht lopen door de pijn enorm goed begeleid.”
29 jan 2018 – bron

“Behandeling is niet alleen op basis van fysiotherapie maar ook meedenken met de patiënt en de pijn zo goed mogelijk proberen te bestrijden. Gebruiken ook nieuwere methodes zoals dry needling en tapen bij hooikoorts.  Ben erg blij met mijn therapeute.”
27 jan 2018 – bron