Reviews

Uw mening is belangrijk voor ons!

Bezoek onderstaande adressen voor ervaringen van anderen of om zelf een review achter te laten.

Zorgkaart Nederland

Deel uw ervaring

Google maps

Wat anderen over ons zeggen

“Het werkt gewoon! Onduidelijke vervelende klacht is goeddeels verdwenen met een paar behandelingen.”
26 oktober 2021- bron: Qualiview

“Persoonlijke aandacht en professioneel”
26 oktober 2021- bron: Qualiview

“Snelle start, goede balans tussen zakelijk en empathisch, deskundig”
20 september 2021- bron: Qualiview

“Duidelijke uitleg, vriendelijk en veel ervaring.”
18 augustus 2021- bron: Qualiview

“Zeer persoonlijke behandeling. Veel oog voor de wensen/doelen van de patiënt. Flexibel in bijsturen van de behandeling naar aanleiding van resultaten/progressie t.g.v. de behandeling. Goede samenwerking van het team bij de multidisciplinaire aanpak.”
6 juli 2021- bron: Qualiview

“Ontspannen sfeer, toegankelijk, veilig”
13 april 2021- bron: Qualiview

“De deskundigheid en ervaring, het gevoel van vertrouwen wat ik ervaar, de geduldige en uitgebreide uitleg bij de oefeningen, het getoonde begrip, de hulp en handvatten om zelf de situatie te kunnen verbeteren, de fijne korte massages.”
27 december 2020- bron: Qualiview

“Goede hygiëne en door de rust een prettige praktijk ruimte.”
27 december 2020- bron: Qualiview

“Fijn dat jullie korte lijntjes met elkaar hebben, en dat ik snel terecht kan bij jullie. Bedankt voor jullie hulp!”
18 december 2020- bron: Qualiview

“De Fysiotherapeut kon door zijn lange ervaring goed analyseren en uiteindelijk vaststellen waar de klachten vandaan kwamen.”
13 oktober 2020- bron: Qualiview

“Ben zeer goed behandeld en geadviseerd. Zowel via beeldtelefoon (i.v.m. corona veiliger), als later in de praktijk. En zoveel geleerd dat ik daar dagelijks nog steeds profijt van ondervind. Niets dan goeds!!”
11 oktober 2020- bron: Qualiview

“De therapeute stelde mij op mijn gemak en heeft mij goed geholpen om mijn klachten te doen afnemen. Oa door een veilige en professionele omgeving en veel kennis.”
11 oktober 2020- bron: Qualiview

“Gewoon goed!! Ze weten wat ze doen en altijd vriendelijk!!”
28 juni 2020 – bron: Qualiview

“Het contact verliep erg prettig en stelde me volkomen op mijn gemak. Mijn klachten zijn heel serieus genomen waardoor ik ook echt alles kon aangeven waar ik last van had. Zo nodig heeft de fysiotherapeut overlegd met de verwijzer voor verdere informatie. Ook de overdracht naar een collega bij vakantie verliep erg goed. Bij tijdelijke overdracht bleken collega’s heel goed geïnformeerd over de problematiek en de behandeling en sloten daar goed op aan. Een heel prettige praktijk dus.”
17 augustus 2020 – bron: Qualiview

“Ze is gewoon goed, deed zo haar best, luisterde heel goed, gaaf goed advies. Veel geleerd van haar, hoe ik met m’n probleem moet omgaan.”
01 juni 2020 – bron: Qualiview

“Ondanks het virus is alles toch fijn en soepel verlopen. Vooral fijn dat een online consult ook mogelijk was toen de praktijk dicht was.”
29 mei 2020 – bron: Qualiview

“Ze was enorm aardig, vroeg bij elke afspraak hoe het ging met de oefeningen en of ik ergens last van had. Als ik vragen had kon ik die stellen, of mailen en bij het mailen kreeg ik snel antwoord. Verder is ze heel aardig en beleefd.”
29 mei 2020 – bron: Qualiview

“Mensen met knieklachten moeten haar zeker nemen als Fysiotherapeut, ze kent haar vak goed.”
01 mei 2020 – bron: Qualiview

“Luistert goed en probeert steeds om m’n probleem op te lossen.”
10 maart 2020 – bron: Qualiview

“Behandeling, deskundigheid en resultaat overstijgen de verwachtingen. Daarnaast veel interesse en aardige gesprekken tijdens, voor en na behandeling.”
24 sept 2019 – bron: Qualiview

“Menselijke mensen, staan altijd voor je klaar. Ze zorgen, ook al is het druk, dat er altijd een plekje voor je wordt gevonden.”
10 sept 2019 – bron: Qualiview

“Altijd sociaal een luisterend oor en begrip en uitstekende resultaten van de behandeling.”
10 sept 2019 – bron: Qualiview

“Fijn om je verhaal te doen, het meeleven, het meedenken en dan ook nog eens je van je klachten afhelpen!”
8 mei 2019 – bron: Qualiview

“Er wordt met zorg en deskundigheid behandeld, de patient staat centraal. Wordt goed gemotiveerd en gecoached om oefeningen te doen.”
5 mei 2019 – bron: Qualiview

“Ik vond ze heel hartelijk in de omgang, deskundig en meedenkend. Ik heb de behandeling als prettig ervaren en het heeft me van mijn klachten afgeholpen, zeker een aanrader!”
13 feb 2018 – bron

“Ik kom hier altijd als ik fysio nodig heb, omdat zij goede behandelingen geven. Er wordt meegedacht, geluisterd en altijd op tijd je hoeft nooit te wachten. Laatste keer voor rugpijn geweest kon slecht lopen door de pijn enorm goed begeleid.”
29 jan 2018 – bron

“Behandeling is niet alleen op basis van fysiotherapie maar ook meedenken met de patiënt en de pijn zo goed mogelijk proberen te bestrijden. Gebruiken ook nieuwere methodes zoals dry needling en tapen bij hooikoorts.  Ben erg blij met mijn therapeute.”
27 jan 2018 – bron

Qualizorg reviews