Veranderingen Fysiotherapie Delft Oost per 1-1-2022

Veranderingen Fysiotherapie Delft Oost per 1-1-2022

Er zijn veranderingen op handen in praktijk voor Fysiotherapie Delft Oost.

Els Overtoom gaat de praktijk wegens pensioengerechtigde leeftijd per 1 januari ’22 verlaten. Zij was, samen met Mieke Bank en Henk Overbeek, één van de oprichters van de praktijk in 1985. Wat later, inmiddels ook weer geruime tijd geleden zijn Daniëlle Boot (1991) en Marlies van Meeteren (1998) erbij gekomen. Wij zijn een hecht team, de sfeer onderling is goed en we werken allemaal al lange tijd hier met veel plezier en enthousiasme!

Dit geldt ook voor Els en zij denkt terug aan de vele leuke contacten met Wippoldenaren. Manouk van Adrichem neemt haar aandeel in de maatschap nu over. Manouk werkt ook al weer ruim 10 jaar mee in de praktijk, dus vele Wippoldenaren zullen haar al kennen. Zij is, evenals Henk Overbeek, manueel therapeut. De specialisaties van Els waren reumatische aandoeningen en knieaandoeningen. Bijna alle leden van het team hebben zich het afgelopen jaar verdiept in de huidige fysiotherapeutische richtlijn voor reumatische aandoeningen, zodat zij deze patiënten kunnen overnemen. De knieaandoeningen die artrose betreffen vallen ook onder het kopje reumatische aandoeningen. Als de knieaandoening een sportblessure betreft dan is Marlies van Meeteren de gespecialiseerde fysiotherapeut in sportblessures.

Els was voor de oprichting van de praktijk ook al fysiotherapeut in de Wippolder en is daarmee ruim 45 jaar lang(!) voor velen een vertrouwd gezicht geworden. Wilt u nog een persoonlijk bericht achterlaten? Stuur dan een kaart naar de praktijk of een bericht naar: elsmetpensioen2022@gmail.com

Wij wensen u allen alvast fijne feestdagen en een gezond 2022, maar indien onverhoopt nodig, hopen wij u te begroeten in onze praktijk.

Team Fysiotherapie Delft Oost
tel 015-2620952
info@fysiotherapiedelftoost.nl
www.fysiotherapiedelftoost.nl